BALLINA KONTAKTET WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISHREPUBLIKA E KOSOVËS
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË
MISIONI
ZYRA E KRYESHEFIT EKZEKUTIV
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
HISTORIKU
ARKIVI I LAJMEVE
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
RRJETI EVROPIAN I INSTITUTEVE SHKENCORE FORENZIKE  >>
 
25.02.2022
DELEGACIONI I AGJENCISË SË KOSOVËS PËR FORENZIKË PO QËNDRON PËR VIZITË ZYRTARE NË SHBA

Delegacioni i Agjencisë së Kosovës për Forenzikë, i udhëhequr nga Kryeshefi Ekzekutiv Dr. Sci Blerim Olluri, me ftesë dhe në përkrahje të autoriteteve amerikane po marrin pjesë në “American Academy of Forensic Sciences, 74st Annual Scientific 2022” në Seattle-Washington USA .

Delegacioni i AKF në këtë vizitë prezanton me punim shkencorë, publikuar nė Jurnal of Forensic Science-Q2-1,8 f.

Gjithashtu janë duke zhvilluar takime me institucionet e forenzikës nga të gjitha vendet e botës pjesëmarrëse në këtë event, për zhvillimin dhe avancimin e shkencës së forenzikës në Kosovë.

           Foto nga AAFS.

 

Publikuar nga AKF
  
KËRKO

Standartizuar sipas standartit SK EN ISO/IEC 17025
SHËRBIMET
UDHËZUES, FORMULAR TEKNIK
PUBLIKIME TË REJA
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
RAPORTI VJETOR
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën