BALLINA KONTAKTET WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISHREPUBLIKA E KOSOVËS
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË
MISIONI
ZYRA E KRYESHEFIT EKZEKUTIV
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
HISTORIKU
ARKIVI I LAJMEVE
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
RRJETI EVROPIAN I INSTITUTEVE SHKENCORE FORENZIKE  >>
 
07.05.2021
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË PRANOI DONACION NGA OSCE

Sot në një ceremoni të organizuar në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Forenzikë, OSCE ka bërë dhurimin e një donacioni të rëndësishëm (10 laptop HP) për AKF.

Pranim dorëzimi I këtij donacioni u bë nga Kryeshefi Ekzekutiv i AKF Dr. Blerim Olluri dhe nga Edward Anderson Drejtor Departamentit për Siguri dhe Rend Publik në OSCE, i cili ishte i shoqëruar nga bashkëpunëtor nga OSCE.

Ky donacion sipas Kryeshefit Dr. Olluri dëshmon bashkëpunimin e fuqishëm të Agjencisë së Kosovës për Forenzikë me OSCE. Me ç ‘rast Dr. Olluri falënderoi përfaqësuesit e OSCE për përkrahje të vazhdueshme për AKF.

Si shumë të rëndësishëm këtë donacion e cilësuan edhe përfaqësuesit e OSCE, të cilët ri konfirmuan bashkëpunim dhe përkrahje të vazhdueshme për AKF.

Publikuar nga AKF
  
KËRKO

Standartizuar sipas standartit SK EN ISO/IEC 17025
SHËRBIMET
UDHËZUES, FORMULAR TEKNIK
PUBLIKIME TË REJA
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
RAPORTI VJETOR
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën