BALLINA KONTAKTET WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISHREPUBLIKA E KOSOVËS
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË
MISIONI
ZYRA E KRYESHEFIT EKZEKUTIV
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
HISTORIKU
ARKIVI I LAJMEVE
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
RRJETI EVROPIAN I INSTITUTEVE SHKENCORE FORENZIKE  >>
 
06.04.2021
KRYESHEFI I AGJENCISË SË KOSOVËS PËR FORENZIKË BLERIM OLLURI TAKOI ATASHEUN E AMBASADËS SE SHBA NË KOSOVË

Kryeshefi Ekzekutiv i AKF Dr. Blerim Olluri takoi Atasheun  e Ambasadës së SHBA-ve Departamentit për Drejtësi-ICTIAP në Kosovë znj. Kimberly Riffe.

Në këtë takim Kryeshefi Olluri falënderoi znj. Riffe për përkrahjen e vazhdueshme që kanë dhënë deri më tani. Kryeshefi Olluri u zotua se ky bashkëpunim duhet të vazhdojë edhe në të ardhmen në fushën e forenzikës për Republikën e Kosovës. Gjithashtu në këtë takim u diskutua edhe për situatën me COVID dhe menaxhimin e kësaj pandemie nga institucioni jonë.

Znj. Riffe i ofroj mbështetje punës që po bën Agjencia e Kosovës për Forenzikë dhe njëherë u shpreh e kënaqur me zhvillimin që po bën kjo Agjenci në fushën e shkencës së forenzikës. Gjithashtu znj. Riffe theksoi se Ambasada e SHBA-ve Departamentit për Drejtësi-ICTIAP do të jetë i përkushtuar në ngritjen e kapaciteteve forenzike në Kosovë, në mënyrë që zbulimi i krimit përmes ekspertizave të forenzikës të jetë garant i drejtësisë.

 

Publikuar nga AKF
  
KËRKO

Standartizuar sipas standartit SK EN ISO/IEC 17025
SHËRBIMET
UDHËZUES, FORMULAR TEKNIK
PUBLIKIME TË REJA
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
RAPORTI VJETOR
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën